Google+

Simpedia: De Sims 4: Coole Keukenaccessoires

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Zet wat plezier op tafel!

Maak de coolste keukens met stijlvol, nieuw meubilair en maak plezier met de nieuwe ijsmaker!

Transformeer de keukens van je Sim met stijlvolle, roestvrijstalen apparaten en nieuw kookmeubilair. Ontdek de verrassende, nieuwe smaken die je Sims kunnen maken met de nieuwe ijsmaker! En met de nieuwe kleding en kapsels zien je Sims er ook nog eens uit om op te eten.

 

Kenmerken

  • Maak plezier met de gloednieuwe ijsmaker: Je Sims eisen ijs! Sims zijn dol op ijs en deze ijsmaker kan alles. Pak een hoorntje en serveer Italiaans, soft en gewoon ijs. Maak het nog lekkerder met plakjes banaan, slagroom, suikerhageltjes en chocoladesaus toe – jammie!
  • Geef de keuken een frisse nieuwe look: Maak de mooiste keuken met roestvrijstalen apparatuur, kasten met matglazen deuren en meer. Deze keuken is de droom van iedere chef-kok, maar ook van Sims die liever de magnetron gebruiken om maaltijden te bereiden.
  • Een stijl om op te eten: Je Sims zijn klaar om wat nieuwe mode op tafel te zetten! Geef je Sim een hippe look met nieuwe kapsels en trendy casual kleding.
Releasedatum VS: 
11 aug 2015
Releasedatum EU: 
13 aug 2015
Releasedatum VK: 
14 aug 2015

Advertentie