Google+

MySims Nieuws

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
6 okt 2022 - 17:22

For those of you following me on Twitch, I recently made some changes to my Twitch channel. The biggest and most obvious one being, my new name! Which is RosieSoCosy. 😍

I used to be SNWgames on Twitch, but I decided to switch things up. I was unhappy with the name. For starters because streamers would always call me “snow” 😒 which is really not what it stood for to begin with. But I used to stream as SNWgames with hubby (Cheetah) who has expressed he isn’t going to stream alongside me on every occassion anymore. He always told me it’s my channel. So yeah, new name!

When I finally get back to streaming I will still stream Sims games every now and then, as well as other classics such as SimCity, Spore and MySims. But as the name suggests, I will also play (other) cosy games. Not exclusively EA games anymore.

To read more about the history of SNWgames and why I changed it to RosieSoCosy, you can read this in depth article on my RosieSoCosy blog!

To clarify, this is simply about the derived name SNWgames. I will still run the SNW sites. Those are not going anywhere. However the SNWgames (non Sims/Spore) game content will be transferred to RosieSoCosy eventually.

9 dec 2020 - 18:00

Ho Ho Ho! 🎄🎅 Zondag 13 december 2020 heb ik samen met nog 6 anderen een kerstcollab! We gaan 14 uur lang bouwen aan een gaaf kersthuis in De Sims 4. Kom je ook gezellig langs? Dit is het schema!

Volg ons ook alvast, mocht je dat nog niet doen!

📷 Illustraties door Rosie / SimsNetwerk.
🔠 Opmaak door Jessie / TessellateGames.

4 mrt 2018 - 15:13

Leuk nieuws! Als je hier een regelmartig komt, of als je me volgt op social media (Twitter, Facebook page, Facebook group, Instagram of Tumblr), dan weet je waarschijnlijk ook dat ik zwanger was. Ik heb over mijn gezondheidsproblemen en zwangerschapscomplicaties gepost in januari.

Nou een paar weken geleden ben ik op 11 februari (een dag na mijn verjaardag) bevallen van een gezonde zoon. Zijn naam is Levi en hij is onze derde zoon. Broertjes Seth en Quinn zijn heel erg trots.

Zoals je je vast wel kunt voorstellen ben ik nogal druk op dit moment met de baby. We slapen bijna niet, dus ik heb zeker tijd nodig om bij te komen.

Als ik wat vrije tijd heb (en energie) dan zal ik weer custom content posten, zoals altijd!

3 mrt 2018 - 22:00

Doe mee vanaf 9 t/m 11 juni in het Hollywood Palladium voor games, muziek en meer

EA PLAY komt deze juni terug naar de stad van de sterren, en we nemen de grootste games van het jaar met ons mee.

  • Waar: Hollywood Palladium
  • Wanneer: 9 t/m 11 juni 2018
  • Tijd: zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur PT (23.00 tot 05.00 uur CET); zondag en maandag van 10.00 tot 20.00 uur (19.00 tot 05.00 uur CET)

Op EA PLAY staan onze gamers en communities centraal. EA PLAY is dé plek om elkaar en onze games te leren kennen. Of je nou in persoon komt kijken of de show online volgt via je favoriete content-makers en community-leiders. Op EA PLAY krijg je vroege toegang tot onze games, luisteren wij naar je feedback en gaan we het met zijn allen natuurlijk enorm naar onze zin hebben met de grootste games ter wereld!

En het beste moet nog komen. De tickets zijn namelijk gratis!

Tijdens het jaarlijkse driedaagse evenement krijgen spelers hands-on ervaringen met onze games in het Palladium, terwijl een paar van de grootste content-makers ter wereld hun beeldmateriaal en livestreams direct vanaf de beursvloer met spelers delen die het evenement online meemaken. We hebben ook een vol programma voor jullie in petto op EA.com, met de laatste nieuwsberichten, verhalen, live content en meer van je favoriete games.

Welke games? Op EA PLAY 2018 krijg je de kans om onze nieuwe Battlefield™ te spelen, alsmede nieuwe titels van EA SPORTS™ en een diepgaande blik in de prachtige nieuwe actiegame Anthem™. De Sims™ 4 en onze mobiele games zijn ook van de partij, en natuurlijk hebben we ook een paar verrassingen voor je in petto.

Er staat een hoop op je te wachten als je naar Hollywood kan komen: honderden gamestations, geweldige demo's en talloze ervaringen voor zowel bezoekers als families, waaronder muziek, kunst, lekker eten en entertainment voor iedereen.

Tickets zijn deze lente beschikbaar. En aan de hand van jullie feedback van vorig jaar hebben we een nieuw systeem geïmplementeerd om iedereen betere hands-on toegang tot hun favoriete games te geven. Dus hou het nieuws de komende weken en maanden in de gaten voor meer informatie over EA PLAY 2018, waaronder de beschikbaarheid van tickets, het programma, entertainment en meer.

We zien je in Hollywood!

Om op de hoogte te blijven van EA PLAY kun je je hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief of ons volgen op Facebook (https://www.facebook.com/EA) en Twitter (https://twitter.com/ea).

16 jan 2018 - 18:20

Normaal zou ik dit bericht op het blog posten, in plaats van onder het nieuws. Maar ik realiseer me ook dat veel mensen het blog waarschijnlijk niet actief volgen. Vandaar het besluit om het hier te posten.

Sommigen van jullie weten intussen dat mijn partner tszcheetah and ik ons derde kindje verwachten, sinds kort na onze bruiloft afgelopen mei. Ik hield in gedachten dat ik tijdens de vorige zwangerschap zwangerschapsvergiftiging heb gehad, en dat de kans aanwezig was dat ik daar nu weer last van zou krijgen, maar dit was niet zeker. Nou lijkt het er gelukkig op dat ik daar momenteel geen last van heb. Maar ik word nauwlettend in de gaten gehouden. En ik heb veel pijn (en pijnaanvallen) en complicaties tijdens deze zwangerschap, waardoor ik niet in staat ben om dingen te doen waarvoor ik aan mijn PC moet zitten. Dit houdt in dat ik mijn werk niet kan doen, en helaas ook niet aan SNW kan werken. Ik moet vooral rust houden, dus ik zit vooral op de bank of ik lid in bed. Ik vind dat helemaal niet leuk, dat ik niets kan doen. Maar ik ben nu voortdurend in en uit het ziekenhuis, voor gewone afspraken, maar ook voor onderzoeken en wat al niet meer. Ik ben heel erg moe en ziek, en met nog maar zo'n 4 weken te gaan tot de uitgerekende datum, ben ik momenteel niet heel actief. Dat wou ik jullie laten weten. Zoals altijd kom ik gewoon terug zodra mijn gezondheid het toelaat.

Er is een kleine kans dat ik aan de site ga werken (het Wasgoed Accessoirespakket artikel en wellicht ook een video) later deze week, aangezien we recentelijk een Steam Link apparaat hebben gekocht, zodat ik mijn games ook in de woonkamer kan spelen. Ik moet dit nog uitproberen, maar ik ben erg nieuwsgierig en enthousiast hierover. Ik mis het spelen van De Sims (of welke game dan ook!)

Ik wil ook nog even opmerken dat dankzij mijn gezondheidsproblemen en het feit dat ik in minder dan 4 weken ben uitgerekend (ik ben uitgerekend op mijn verjaardag op 10 februari), dat we hierdoor langzamer reageren op berichten en reacties over de website en de Graphics Rules Maker. Zeker aangezien mijn man ook ziek is op het moment, en hij is de persoon achter de Graphics Rules Maker tool. We zullen weer op berichtjes reageren als we ons beter voelen. Heel erg bedankt voor het lezen en voor jullie begrip!

Liefs xoxo ♥

Rosie

19 sep 2016 - 22:00

Ik kwam een interessant artikel op Nintendo Everything tegen, waar ze praten over MySims Friends, een geannuleerde Nintendo 3DS titel uit 2010. Een van de Nintendo Everything lezers had een interview met art director Xavier Garcia. Garcia heeft een aantal jaar geleden wat afbeeldingen gepost van MySims Friends. En recentelijk heeft Garcia daar wat meer over kunnen vertellen.

“StreetPass and other Nintendo connectivity and was essentially an online only game.”

EA heeft de game geannuleerd omdat ze met De Sims franchise een andere richting wilden inslaan. Helaas hoorde MySims daar niet bij.

Behaviour Interactive hoopte de mogelijkheid om de omgeving aan te passen te implementeren in de nieuwe MySims Friends game. In de afbeeldingen hieronder kun je zien hoe je een standaard huis kon nemen en die van stijl kon veranderen. De stijlen waren Goth, Sporty, Futuristic, Cute, Tasty, Nature, en Fancy.

Hier zijn een aantal van Garcia's MySims Friends afbeeldingen en opmerkingen:

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

MySims Friends

Ik ben zelf nogal teleurgesteld dat de MySims franchise is gestopt. Ik vond de MySims games altijd leuk, allemaal eigenlijk. Ik heb ze ook allemaal, op alle platforms. Ik zou MySims Friends ook zeker hebben gekocht!

13 mrt 2016 - 17:03

Voor de mensen die zich afvragen waarom ik de laatste tijd zo inactief ben, dit is waarom! Ik ben vorige maand bevallen van Quinn. Ik ben sindsien nogal bezig met herstellen (had zwangerschapsvergiftiging, en een baby in stuitligging, dus ik moest een spoedkeizersnede), en natuurlijk ben ik druk bezig met de baby.

(en nee, dit is niet mijn eerste baby. Hij heeft een grote broer :P)

12 feb 2016 - 23:48

SimGuruRiley heeft deze schattige Valentijnsdag knutselwerkjes gemaakt voor haar collega's van De Sims Studio! Zijn ze niet geweldig?

Ga jij ook iets Sims gerelateerd maken voor Valentijnsdag? Laat het ons weten!

12 jan 2016 - 20:11

Ik heb zojuist een e-mail ontvangen van EA waarin ze Origin Access aankondigen. Helaas kan ik buiten deze e-mail niets ervan zien, aangezien het nog niet beschikbaar is in Nederland. Maar ik vond het wel het vermelden waard!

At EA, we’re passionate about giving our players more variety, more flexibility, more value, and more fun. Today we're thrilled to announce a new membership service for PC gamers on Origin called Origin Access. It's available now in the U.S., Canada, UK and Germany and coming to more countries soon.

Origin Access brings players endless gaming with a growing collection of great PC games for just £3.99 a month.

This new service launches with 15 great games, including Battlefield 4™, Dragon Age™: Inquisition, The Sims™ 3, and This War of Mine with more titles from EA and independent developers added over time. The complete list of titles currently available in The Vault can be found at https://www.origin.com/store/origin-access .

Origin Access members will be able to:

  • Play More – Explore The Vault where members can download and play full versions of more than a dozen great PC games
  • Play First –Play EA’s PC games for a limited time before they're released. All your stats and progress carry over if you decide to buy the game
  • Play for Less – Save 10% on your Origin purchases – from full games and DLC to content packs and more

Tot nu toe gaat het om 15 games (waaronder De Sims 3) die je kunt spelen tegen een vast bedrag per maand. Je hoeft deze games dan dus niet te kopen om ze te kunnen spelen. De Sims 3 is een van de games in The Vault (De Kluis?) - andere Sims games zijn voor zover ik weet nog niet beschikbaar via Origin Access. Maar wat niet is kan nog komen. Happy

23 dec 2014 - 22:41

Happy Simsmas van de Sims Studio!

Pagina's

Nieuwsarchief

Discord