Google+

MySims Nieuws

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
19 sep 2016 - 22:00

Ik kwam een interessant artikel op Nintendo Everything tegen, waar ze praten over MySims Friends, een geannuleerde Nintendo 3DS titel uit 2010. Een van de Nintendo Everything lezers had een interview met art director Xavier Garcia. Garcia heeft een aantal jaar geleden wat afbeeldingen gepost van MySims Friends. En recentelijk heeft Garcia daar wat meer over kunnen vertellen.

“StreetPass and other Nintendo connectivity and was essentially an online only game.”

EA heeft de game geannuleerd omdat ze met De Sims franchise een andere richting wilden inslaan. Helaas hoorde MySims daar niet bij.

Behaviour Interactive hoopte de mogelijkheid om de omgeving aan te passen te implementeren in de nieuwe MySims Friends game. In de afbeeldingen hieronder kun je zien hoe je een standaard huis kon nemen en die van stijl kon veranderen. De stijlen waren Goth, Sporty, Futuristic, Cute, Tasty, Nature, en Fancy.

Hier zijn een aantal van Garcia's MySims Friends afbeeldingen en opmerkingen:

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

 

MySims Friends

MySims Friends

Ik ben zelf nogal teleurgesteld dat de MySims franchise is gestopt. Ik vond de MySims games altijd leuk, allemaal eigenlijk. Ik heb ze ook allemaal, op alle platforms. Ik zou MySims Friends ook zeker hebben gekocht!

13 mrt 2016 - 17:03

Voor de mensen die zich afvragen waarom ik de laatste tijd zo inactief ben, dit is waarom! Ik ben vorige maand bevallen van Quinn. Ik ben sindsien nogal bezig met herstellen (had zwangerschapsvergiftiging, en een baby in stuitligging, dus ik moest een spoedkeizersnede), en natuurlijk ben ik druk bezig met de baby.

(en nee, dit is niet mijn eerste baby. Hij heeft een grote broer :P)

12 feb 2016 - 23:48

SimGuruRiley heeft deze schattige Valentijnsdag knutselwerkjes gemaakt voor haar collega's van De Sims Studio! Zijn ze niet geweldig?

Ga jij ook iets Sims gerelateerd maken voor Valentijnsdag? Laat het ons weten!

12 jan 2016 - 20:11

Ik heb zojuist een e-mail ontvangen van EA waarin ze Origin Access aankondigen. Helaas kan ik buiten deze e-mail niets ervan zien, aangezien het nog niet beschikbaar is in Nederland. Maar ik vond het wel het vermelden waard!

At EA, we’re passionate about giving our players more variety, more flexibility, more value, and more fun. Today we're thrilled to announce a new membership service for PC gamers on Origin called Origin Access. It's available now in the U.S., Canada, UK and Germany and coming to more countries soon.

Origin Access brings players endless gaming with a growing collection of great PC games for just £3.99 a month.

This new service launches with 15 great games, including Battlefield 4™, Dragon Age™: Inquisition, The Sims™ 3, and This War of Mine with more titles from EA and independent developers added over time. The complete list of titles currently available in The Vault can be found at https://www.origin.com/store/origin-access .

Origin Access members will be able to:

  • Play More – Explore The Vault where members can download and play full versions of more than a dozen great PC games
  • Play First –Play EA’s PC games for a limited time before they're released. All your stats and progress carry over if you decide to buy the game
  • Play for Less – Save 10% on your Origin purchases – from full games and DLC to content packs and more

Tot nu toe gaat het om 15 games (waaronder De Sims 3) die je kunt spelen tegen een vast bedrag per maand. Je hoeft deze games dan dus niet te kopen om ze te kunnen spelen. De Sims 3 is een van de games in The Vault (De Kluis?) - andere Sims games zijn voor zover ik weet nog niet beschikbaar via Origin Access. Maar wat niet is kan nog komen. Happy

23 dec 2014 - 22:41

Happy Simsmas van de Sims Studio!

3 jul 2014 - 09:31

Heb je vragen voor Rosie en Marii? Dan is hier je kans! Stuur ons je vragen, bij voorkeur door op de video te reageren, of door een tweet te sturen naar . Je kunt ook de hashtag #rosieandmarii gebruiken in je tweet! We nemen de video volgende week op, dus je kunt je vragen tot en met zondag 6 juli 2014 insturen! Happy

16 jun 2014 - 22:30

Vraag je je af waarom het zo lang duurt? Kijk dan deze vlog!

16 jun 2014 - 22:00

Heb jij meegedaan met de 10th anniversary giveaway? Bekijk deze video om te zien of je een van de gelukkige winnaars bent! :D

5 jun 2014 - 22:00

SNW bestaat dit jaar alweer 10 jaar en dat moeten we vieren, vind je ook niet? Om het te vieren geeft SNW allerlei coole Sims goodies weg. Ga snel kijken!

Pagina's

Advertentie

Nieuwsarchief