Google+

Simpedia: De Sims 4: Kleine Kampeerders Kit

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Media

The Sims 4: Moonlight Chic Kit
The Sims 4: Little Campers Kit
De Sims 4: Kleine Kampeerders Kit Key Art
The Sims 4: Little Campers Kit Key Art
The Sims 4: Little Campers Kit Screenshots
The Sims 4: Little Campers Kit Screenshots

Introductie

Blijf lekker laat op met de creatieve campingspullen uit De Sims™ 4 Kleine Kampeerders Kit*! Speel buiten spelletjes in je eigen veilige dekenfort. Deze collectie heeft alles wat je nodig hebt voor een avondje creatief familieplezier.

 

Kenmerken

  • Voor De Kinderen Laat de kinderen de achtertuin overnemen met schattige meubels, speelse kampeeruitrustingen en speelgoed. Creëer onvergetelijke jeugdherinneringen door marshmallows te roosteren met je knuffel in de gloed van miljoenen lampjes.
  • Een Creatieve Look: Dat is geen kartonnen doos, het is een auto! Of een raket. Geniet van de Doe-het-zelf-stijl met speelgoed, een dekenfort en zelfs een buitenprojector gemaakt van beddengoed en andere huishoudelijke voorwerpen.

Release Dates

Releasedatum: 
26 mei 2022

Ratings

PEGI 12

Discord