Google+

Simpedia: De Sims 4: Maanlicht Chic Kit

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Media

The Sims 4: Moonlight Chic Kit
The Sims 4: Little Campers Kit
De Sims 4: Maanlicht Chic Kit Key Art
The Sims 4: Midnight Chic Kit Key Art
The Sims 4: Moonlight Chic Kit
The Sims 4: Moonlight Chic Kit

Introductie

Kleed je voor een onvergetelijk avondje uit met De Sims™ 4 Maanlicht Chic Kit*, geïnspireerd door de Parijse maker Paola Locatelli. Zwijmel over de kleur, de snit en de moderne stijl van een collectie waarmee je Sims er geweldig uit kunnen zien op hun date, en misschien wel wat harten breken.

 

Kenmerken

  • Moderne Parijse stijl: Combineer shorts met sneakers voor een casual stijl, of kies voor een opgedofte look met zijde of glimmers. De jeugdige mode van vandaag put uit klassieke stijlen om iets nieuws en trendy te maken.
  • Tijdloze Romantiek: Een strakke jurk, soepele shirts en nette jasjes zijn must-haves die altijd in stijl zijn. Help je Sim die romantische vonk te vinden met kleding die tot het uiterste gaat (zelfs als de romantiek dat niet doet).

Release Dates

Releasedatum: 
26 mei 2022

Ratings

PEGI 12

Discord