Google+

Wallpapers: Jaargetijden: HerfstWallpapers

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, mei 25, 2018 - 23:57
De Sims 4: Jaargetijden wallpaper
De Sims 4: Jaargetijden wallpaper
The Sims 4: Seasons wallpaper

Nadat ik die leuke herstwallpaper had gemaakt, werd er mij gevraagd of ik nog wat wallpapers kon maken voor de zomer. Dat ga ik ook nog doen. Maar ik besloot ook om wat meer wallpapers te maken, met de seizoensspecifieke renders! Ik hoop dat jullie ze leuk vinden! ♥

Dit is de Herfstvariant. Er zijn 3 variaties; een simpele zonder tekst, eentje met De Sims 4 Jaargetijden erop, en eentje waarop Ik hou van de Herfst staat!

Deze wallpapers komen in widescreen resolutie (2560x1440). Je mag een andere grootte aanvragen indien nodig en dan zal ik kijken of ik deze voor je kan maken.

Download de ZIP bestanden voor de ongecompimeerde versies (zonder de Rosie Sim site overlay watermark in de hoek rechtsonder)!

Er is ook een Engelse versie, die kun je hier vinden.

Advertentie