Google+

Simpedia: De Sims 4: Ecologisch Leven

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Maak een verschil en verander de wereld om je heen.

Klaar om je Sims hun invloed op de wereld te laten uitoefenen? Betreed een community van collega-coöperatieve makers in het De Sims™ 4 Ecologisch Leven Expansion Pack!* Speel om een verschil te maken in de nieuwe wereld van Evergreen Harbor. Help je nieuwe buren een beslissing te nemen over een gemeenschappelijke ruimte, verminder je eco-voetafdruk en zie hoe je buurt transformeert. Je zult verrast zijn door wat er gebeurt als jouw Sims hun eigen regels maken.

 

Kenmerken

  • Duurzaam leven: Verminder, hergebruik en recycle! Produceer je eigen elektriciteit en water met zonnepanelen, windturbines en dauwopvangers, of kweek je eigen voedsel in een nieuwe verticale tuin om echt controle over jouw impact op de wereld te houden. Ga een stapje verder en kijk wat je uit de vuilniscontainer op kunt duikelen, of dat nu een lekkere insectenmaaltijd is of onderdelen voor je volgende creatie. Sommige items die je verzamelt kunnen ook gebruikt worden om producten als bruisende sapjes en kaarsen voor je online bestellingen mee te maken.
  • Samenwerkende gemeenschap: Leg contact met de buurt via het nieuwe stembord om elke week op een ander buurtactieplan te stemmen. Iedereen in de gemeenschap heeft een stem, dus je moet doorpakken als je echt iets wilt. Werk samen met lokale hobbyisten, activisten en technici om ondersteuning op te bouwen! En als je geen campagne voert, is het misschien een idee om als civiel ontwerper aan de slag te gaan om de buurt tot een betere woonomgeving te maken.
  • Verander de wereld: Elke beslissing die je neemt, op welke elektriciteitsbronnen je vertrouwt, hoe jij je huis ontwerpt en op welke buurtactieplannen je stemt, is van invloed op de status van de wereld: van mistige luchten tot kristalhelder water. Als je geen actie onderneemt, kan de natuur zich terugtrekken terwijl de troep in de stad steeds groter wordt. Aan de andere kant floreren gebouwen met meer bloemen en vegetatie als het vuil wordt opgeraapt en de kavels schoon worden gehouden.
  • Geupcycled decor: Moet je met weinig budget een starterswoning inrichten? Doe dat praktisch gratis door in de vuilniscontainer te duiken! Vis een paar eerder gebruikte items uit de container, zoals een versleten matras dat je kunt repareren of een ietwat verbrande oven die je kunt oppoetsen. Zelfs nieuwe meubels en kleren zijn duurzaam gemaakt van hergebruikt materiaal voor een fantastische look! Hergebruik stof, technologie en tal van andere voorwerpen om je huis in te richten en je kledingkast te vullen.
Releasedatum: 
5 jun 2020

Advertentie