Google+

Simpedia: The Sims

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Media

Introductie

Ontwikkel en stuur je eigen gesimuleerde mensen!

Will Wright, de maker van SimCity, heeft een nieuw strategiespel ontwikkeld dat pas echt veel in huis heeft! Creëer een wijk vol Sims en beslis over hun leven! Help ze met het opbouwen van een carrière, het maken van vrienden of het vinden van een geliefde. Of kijk wat er gebeurt als je de boel in het honderd laat lopen! De gameplay is niet vastomlijnd en biedt de mogelijkheid om je eigen doelen na te streven en het lot van de Sims te bepalen. Het is jouw buurt en het zijn jouw Sims. Of het nu goed met ze gaat of dat ze sterven van de honger, het is jouw pakkie-an.

Kenmerken

  • Creëer: Creëer je Sims, ontwikkel hun persoonlijkheden, vaardigheden en uiterlijk.
  • Bouwen: Bouw een buurt, ontwerp en maak kamers, kies een behangetje en vloerbedekking en richt de tuin in.
  • Kopen: Richt je huis in met meubels, elektrische apparatuur, sanitair, verlichting en andere decoraties.
  • Leven: Stuur het leven van je Sims en begeleid ze door hun relaties en carrières, in voor- en tegenspoed. Je kunt zelfs hun levensverhaal uit de doeken doen op je zelfgemaakte Sim-webpagina's, zodat de hele wereld mee kan genieten.

 

Buurten

Release Dates

Releasedatum VS: 
4 feb 2000
Releasedatum EU: 
10 feb 2000
Releasedatum VK: 
11 feb 2000
Releasedatum Mac: 
25 jul 2000

Ratings

PEGI 12

Discord