Google+

Simpedia: The Sims: Collector's Edition 2

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Het is moeilijk om niet in de war te raken met alle games, uitbreidingen, collecties en gelimiteerde edities in de Sims reeks. In 2001 was er al The Sims: Collector's Edition. Deze versie kwam uit in Europa en bevat het basisspel The Sims en The Sims: Het Rijke Leven.

In Australië en Azië hebben ze gewoonlijk ook speciale edities. Ze delen vaak dezelfde collecties. Dezelfde dozen, dezelfde titel, dezelfde inhoud, dezelfde releasedatum enzovoorts. Echter met The Sims: Collector's Edition 2 is het een heel ander verhaal.

Australië heeft een groene doos met The Sims: Deluxe, The Sims: Hot Date en The Sims: Op Vakantie erin, en Korea heeft dezelfde groene box, maar daarin zit dan The Sims, The Sims: Het Rijke Leven en The Sims: Party. Volg jij het nog? Want ik vind dit nogal verwarrend!

De Koreaanse naam is 심즈 컬렉터스 에디션 2.

Release Dates

Releasedatum: 
4 jul 2005

Ratings

Discord