Google+

Simpedia: The Sims: Deluxe Edition

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

De bestverkochte PC-game aller tijden!

Sinds de release is The Sims en de daaropvolgende weeks uitbreidingspakketten ongelofelijk populair geworden bij miljoenen fans over de hele wereld. The Sims Deluxe combineert nu voor de eerste keer The Sims en het succesvolle uitbreidingspakket The Sims: Het Rijke Leven. Bovendien krijg je een hele verzameling nieuwe spelonderdelen exclusief voor Deluxe.

The Sims Deluxe bevat:

  • The Sims: Ontwerp een hele buurt vol Sims en maak ze of breek ze in de volledige versie van de bestverkopende PC-game aller tijden.
  • The Sims: Het Rijke Leven: Plaats je Sims in extreme situaties en omgevingen met het bestverkopende Sims uitbreidingspakket.
  • The Sims Creator: Bepaal het uiterlijk van je Sims tot in detail met dit krachtige nieuwe hulpprogramma.
  • Exclusief voor deze Deluxe-versie: Richt de wereld van je Sims in met meer dan 25 exclusieve nieuwe Deluxe voorwerpen, en meer dan 50 kledingstijlen.

Release Dates

Releasedatum VS: 
1 okt 2002
Releasedatum EU: 
3 okt 2002
Releasedatum VK: 
4 okt 2002

Ratings

Discord