Google+

Nieuwsarchief - 2004

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Tim LeTourneauTim LeTourneau, senior producer van De Sims 2 komt naar Nederland en België; 10 community leden zullen erbij zijn!

Zoals jullie onlangs op deze site hebben kunnen lezen, brengt Tim LeTourneau (senior producer van De Sims 2) op 5 en 6 januari een bezoek aan Nederland (Amsterdam) en België (Brussel).

Tim LeTourneauTim LeTourneau, Senior Producer van De Sims 2, zal op 5 januari in Nederland aanwezig zijn en op 6 januari zal hij België bezoeken!

Tijdens zijn bezoek zal hij meer vertellen over de allereerste Expansion Pack voor De Sims 2.

Je kunt nu filmpjes waarderen op een MySim pagina. Als je klaar bent met stemmen, ga dan naar de Movies afdeling in het Community gedeelte en lees het interview met de bijzondere filmmaker, MaxisPlumbob.

Actie!

Waarvoor is die nieuwe knop in de navigatiebar? Nou, dat is een directe link naar alle laatste informatie over De Sims 2 Studentenleven uitbreidingspakket! Universiteitsbuurten, nieuwe jongvolwassen leeftijdsgroep, het verdienen van een graad en nieuwe carrières! Meer informatie vind je in de Expansion afdeling.

Open je collegeblok

Ter ere van het aankomende Nieuwjaar, houdt De Sims 2 een nieuwe filmwedstrijd. Maak een grappige film rond het thema "New Beginnings" en win een digitale videocamera!

Bekijk de details

Bekijk hoe het groepje Sims in The Strangerhood de feestdagen viert.

Bezoek The Strangerhood


GameSpy sprak kort met Sims 2 programmamaker Darren Futa om wat meer informatie te krijgen over het gratis programma.

Lees het interview

Pagina's

Nieuwsarchief

Discord