Google+

Nieuwsarchief - 28 juni, 2012

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
De Hypnotiseur (premium content voor De Sims 3)

Een tijdje geleden heb ik De Hypnotiseur ontvangen om een review te schrijven. Ik heb er wel mee gespeeld en er screens en video's van gemaakt. Maar voordat ik deze kon gebruiken, ging mijn computer stuk, zoals je wellicht ook al in een aantal andere berichten hebt gelezen. Maar goed, hier is ie dan. Kleine disclaimer vooraf, ik heb een paar plaatjes met UI deels in het Engels en deels in het Nederlands. Door wat issues is het me niet gelukt om van alles dubbele screenshots te maken, maar het idee zal duidelijk genoeg zijn. Ik heb de mini review eindelijk af. Geniet ervan. En laat alsjeblieft een reactie achter als je klaar bent met lezen. Happy

Nieuwsarchief

Discord