Google+

Nieuwsarchief - 2 juli, 2012

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
MultiTab 6000 (premium content voor De Sims 3)

Oh hallo allemaal! Weer een review? Ze blijven maar komen hè? Nou ik hoor niemand klagen dus… ik ga blijf gewoon lekker doen waar ik goed in ben haha. Dit keer ga ik jullie wat vertellen over en laten zien van de MultiTab 6000. Nieuwsgierig? Nou, ga dan vooral lekker door met lezen! Happy

SimCity Social: More City, Less 'Ville

EA heeft ons vandaag deze officiële SimCity Social trailer gestuurd. Veel plezier met kijken! :D

Advertentie

Nieuwsarchief