Google+

Maxis Releases Image Rendering Kit for Building Architect Fans!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, augustus 15, 2000 - 23:00

It is not just for block heads any longer! Now you can take your BA and BA+ buildings and edit them as bitmaps. "This is really going to raise the bar on Building Architect creations", says Maxis Joseph. "It is always very exciting when we can release something cool that the fans specifically asked for." The kit is available now on the Maxis Downloads page found here.

Go to Building Architect Plus Downloads

Nieuwsarchief

Discord