Google+

Brand New Landmark Plug-in Available From Maxis

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, oktober 17, 2000 - 23:10

"Riesenrad" (Giant Wheel) is a world famous landmark found in Vienna, Austria. This "Wheel" is a striking silhouette in this capital city and will be a great embellishment to any of your favorite SimCity cityscapes. If you would like to spice up the entertainment of your city this is the landmark for you. This plug-in and more can be found in the Maxis Downloads section of the SimCity Exchange.

Go to Landmarks

Nieuwsarchief

Discord