Google+

Maxis Releases a Cherished Landmark from Day of Old

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, december 12, 2000 - 22:00

Alhambra de Granada is the most important work of art dating from the last Islamic sultanate in the Iberian Peninsula. The Nasrid Dynasty (1238-1492), who was responsible for building the Palace, would be proud to see this this structure in a SimCity urban landscape. Well, we will have to assume they would be proud. In any event, this magnificent structure will look great in any city. Have fun plopping it in yours.

Go to Unlimited Landmarks

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief