Google+

Old Teapot Ride Now a Landmark!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, december 21, 2000 - 22:00

Everyone mourned the closing of Llama Land amusement park, but thanks to funds from the SC Preservation Society, the old Teapot Rides have been lovingly converted to historical monuments! Dismantled due to anti-scald legislation, these rides sat derelict for a generation. Now they live again! Sims love them for memories of yesteryear. Tourists love them for their quirky charm. Restoration by Ocean Quigley and Associates.

Go to Unlimited Landmarks

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief