Google+

Feestdagen 2010 Snow Man goodies!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zondag, december 19, 2010 - 21:13

Ik heb de laatste tijd niet zoveel goodies geupload, maar ik ben terug! En gewoon even dat je het weet, er komt spoedig meer online! Vanwege de feestdagen heb ik besloten om een aantal coole Spore wallpapers te maken! Er zijn 2 wallpapers, met mijn nieuw Sneeuwmangebouw die ik met Spore heb gemaakt. De wallpapers zijn er in vele resoluties en voor veel apparaatjes.

Holidays 2010 Snow Man goodies!

Download de feestdagengoodies nu, klik gewoon op de linkjes hieronder!

Nieuwsarchief

Discord