Google+

Community Interview met Will Wright

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, april 1, 2011 - 12:37
Community Interview

Enige tijd geleden heeft EA aan fansites gemeld dat de eerste uitbreiding voor De Sims Middeleeuwen gemaakt wordt: "De Sims Middeleeuwen: Donkere Nachten." Bij de aankondiging hiervan komt een gezamelijk interview met Will Wright door enkele Sims fansites. We zullen het volledige interview snel plaatsen, als we eenmaal de volledige aankondiging hebben. Voorlopig hebben we alvast een paar stukjes uit het interview:

Uw nieuwste project heet Bar Karma. Heeft u wel eens slechte karma meegemaakt in een bar?
*lacht* Nou om eerlijk te zijn ga ik niet zo vaak naar een bar. Maar ik ging ooit naar een bar met vrienden, waar ze een bepaald merk bier hadden. Ik ben zelf geen bierpersoon, maar een vriend zei me dat ik het moest proberen. Dus ik bestelde er een en liep terug naar m'n vrienden. Maar voordat ik terug was bij ons tafeltje liep er iemand tegen me aan en... nou laten we zeggen dat dat de eerste keer was dat ik een bierdouche nam. Maar ik weet niet zeker of dat negatieve karma is, of gewoon de klunzigheid van iemand anders.

Heeft u ooit een carrière als burgemeester overwogen, gezien de ervaring die u heeft met dat aspect, door de SimCity spellen?
Dat is een goeie vraag. Nee ik heb nooit de ambitie gehad om burgemeester te worden. Ik denk dat mijn passie meer ligt bij het ontwerpen van spellen die draaien om burgemeesters, dan dat ik er zelf een ben.

Als u een Sim was, zou u het dan niet vervelend vinden dat u zo vaak een douche moest nemen om uw hygiëne behoefte groen te houden?
*lacht* Daar heb je een punt. Sims moeten inderdaad vaak onder de douche, toch? Ik denk dat dat een van de moeilijkere punten was van het ontwerpen van het spel. We moesten echt een balans vinden tussen vervelend en leuk in de behoeftes!

EDIT: Het is vast wel duidelijk dat het hier om een 1 aprilgrap ging! Hoewel de meeste van de deelnemende fansites weleens Will Wright in het echt ontmoet hebben, hebben we hem niet recent ontmoet, noch hebben we een interview met hem gehouden. Nu ik erover nadenk, dat moeten we misschien maar eens doen! We hopen dat jullie van de grap hebben genoten! Happy

Nieuwsarchief

Discord