Google+

SimsVille Preview video!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zondag, mei 18, 2014 - 22:00

Ik ben al een aantal maanden hard aan het werk aan een nieuwe wereld, zoals velen van jullie vast al hebben gezien op Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr, enzovoorts. Ik vond het nu wel tijd worden om de naam en andere belangrijke informatie bekend te maken. Ik presenteer jullie mijn nieuwe wereld, die voorlopig gewoon SimsVille heet. SimsVille bestaat uit de SimsVille die we kennen van de game die nooit uit is gebracht, en alle buurten uit de klassieke The Sims game! Bekijk de video eens op je gemak. De wereld is NIET af. Dit is een preview. Voor alle gedetailleerde informatie moet je echt even de video bekijken! Happy

Nieuwsarchief

Discord