Google+

Krijg je oude Sims 2 buurt werkend in de Ultieme Collectie!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zondag, juli 20, 2014 - 22:58
The Sims 2 box art packshot

Velen van jullie hebben pas geleden De Sims 2: Ultieme Collectie gekregen via Origin. Dit is een geweldige collectie. Voor velen van jullie is het een pakket met gratis games, aangezien je enkel een spel nodig had om deze collectie te krijgen!

Ik heb geprobeerd mijn oude save game (buurt) te openen, en dat ging niet. Ik weigerde om de save game te verliezen en opnieuw te beginnen, want ik speelde al met die specifieke buurt sinds ~2007. En ik had er meerdere legacies en vergevorderde families in die buurt.

Mijn partner ChEeTaH en ik hebben geprobeerd het probleem op te lossen. En uiteindelijk is het ChEeTaH ook gelukt (ik gaf het na een tijdje op). ChEeTaH heeft inmiddels een artikel geschreven (nu nog in het Engels) hoe je jouw Sims save games/buurten kunt laten werken met De Sims 2: Ultieme Collectie. Of eigenlijk meer een artikel met uitleg hoe je jouw spel kan fixen, zodat het werkt met je save games. Dit is ook vooral voor mensen die een save game hebben gehad in De Sims 2: Store Editie (deze zat onder andere bij De Sims 2: Studentenleven Collectie, De Sims 2: Je Eigen Winkel Collectie, en De Sims 2: Dierenpret Collectie). Dit is een probleem, want de Store Editie is vereist als je eenmaal je buurt met die versie hebt gespeeld. En de Store Editie zit niet in De Sims 2: Ultieme Collectie.

Klik hier om het artikel te lezen!

Nieuwsarchief

Discord