Google+

EA kondigt Origin Access voor PC aan

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, januari 12, 2016 - 20:11

Ik heb zojuist een e-mail ontvangen van EA waarin ze Origin Access aankondigen. Helaas kan ik buiten deze e-mail niets ervan zien, aangezien het nog niet beschikbaar is in Nederland. Maar ik vond het wel het vermelden waard!

At EA, we’re passionate about giving our players more variety, more flexibility, more value, and more fun. Today we're thrilled to announce a new membership service for PC gamers on Origin called Origin Access. It's available now in the U.S., Canada, UK and Germany and coming to more countries soon.

Origin Access brings players endless gaming with a growing collection of great PC games for just £3.99 a month.

This new service launches with 15 great games, including Battlefield 4™, Dragon Age™: Inquisition, The Sims™ 3, and This War of Mine with more titles from EA and independent developers added over time. The complete list of titles currently available in The Vault can be found at https://www.origin.com/store/origin-access .

Origin Access members will be able to:

  • Play More – Explore The Vault where members can download and play full versions of more than a dozen great PC games
  • Play First –Play EA’s PC games for a limited time before they're released. All your stats and progress carry over if you decide to buy the game
  • Play for Less – Save 10% on your Origin purchases – from full games and DLC to content packs and more

Tot nu toe gaat het om 15 games (waaronder De Sims 3) die je kunt spelen tegen een vast bedrag per maand. Je hoeft deze games dan dus niet te kopen om ze te kunnen spelen. De Sims 3 is een van de games in The Vault (De Kluis?) - andere Sims games zijn voor zover ik weet nog niet beschikbaar via Origin Access. Maar wat niet is kan nog komen. Happy

Nieuwsarchief

Discord