Google+

Teaser: This Season It's Light Out

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, mei 3, 2022 - 09:53
The Sims teaser "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"
The Sims teaser "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

Vanochtend werd ik wakker en toen had The Sims ineens een nieuwe profielfoto en coverfoto op zowel Twitter als Facebook. De profielfoto heeft een neonachtige plumbob, en tussen "The" en "Sims" in de coverfoto staat dezelfde plumbob (maar dan met het licht aan). Daaronder staat dan nog "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

Ik vraag me af waar dat over gaat?

Mensen in de reacties speculeren dat het weer om een refresh van een al bestaand pakket gaat, zoals In de Natuur, Magisch Rijk en Beleef het Samen. Wat denk jij waar dit over gaat?

Hier is ook nog een korte teaservideo!

Nieuwsarchief

Discord