Google+

De Sims 2 Nachtleven Horoscoop - Juni

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, mei 26, 2005 - 23:00

Het is lente en de liefde hangt in de lucht. Wil je weten wat de sterren voor je Sims (en voor jou!) in de aanbieding hebben? Laat dan de astroloog van De Sims 2 Nachtleven de nabije toekomst voorspellen.

Klik hier om jouw horoscoop te lezen!


Juni Horoscoop

Het is lente en de liefde hangt in de lucht. Wil je weten wat de sterren voor je Sims (en voor jou!) in de aanbieding hebben? Laat dan de astroloog van De Sims 2 Nachtleven de nabije toekomst voorspellen.

StierStier
Een mysterieuze vreemdeling benadert je tijdens een ongebruikelijk evenement in het centrum van de stad. Wie? Waar? Dat kunnen we niet zeggen. Bezoek gewoon alle hot spots in de stad en je ziet vanzelf wat er gebeurt. We stellen voor dat je eerst die nieuwe trendy lounge-tent aandoet en daarna naar de bistro gaat.

TweelingTweeling
Weet je nog steeds niet voor welke liefdeskandidaat je moet gaan? Zet gewoon je beste beentje voor en je merkt vanzelf of dat genoeg is om de aandacht te krijgen. Word je toch afgewezen, ga dan een stapje verder, vraag de overgebleven kandidaat mee uit en kijk of het klikt. Misschien zijn dit soort beslissingen wel veel gemakkelijker dan ze lijken.

KreeftKreeft
Door je nieuwe liefje heb je je vrienden een beetje laten zitten. Dat kan anders. Plan een avondje stappen met ‘de jongens’of ‘de meiden’ (die nieuwe disco ziet er veelbelovend uit). Na een wilde nacht met je vrienden vraag je je af waarom je ze ooit in de steek hebt gelaten.

LeeuwLeeuw
Je kunt niet wachten om je nieuwe wagen te showen. Als je er alleen maar mee naar je werk rijdt, krijg je natuurlijk veel te weinig aandacht. Pik daarom iemand op voor een avondje in de stad. Je maakt vast helemaal de blits in die stijlvolle wagen in die flitsende kleur.

MaagdMaagd
Alweer een avondje het huishouden doen? Echt niet. Sleur jezelf uit je dwangmatige schoonmaakroutine en ga op stap. Waag je op de dansvloer en wissel verlangende blikken uit met een onbekende Sim tijdens een broeierig dansnummer.

WeegschaalWeegschaal
Neem deze maand de tijd om je klerenkast op z’n kop te zetten. Misschien zit er wel iets tussen waarmee je jezelf een betere positie op de date-markt verschaft.

SchorpioenSchorpioen
Je populariteit schiet deze maand omhoog. Is het je stoere nieuwe outfit, je stijlvolle manier van scoren bij het poolen of toch die perfect uitgevoerde filmkus? Probeer het gewoon allemaal om erachter te komen wat het beste werkt.

BoogschutterBoogschutter
Te veel liefjes en te weinig tijd? Als iemand ermee weg komt, ben jij het wel. Maar pas wel op dat je niet je date van gisteren tegenkomt terwijl je aan het slowen bent met je nieuwe verovering.

SteenbokSteenbok
Zelfs een verlegen steenbok moet er af en toe eens uit. Trakteer een vriend op een heerlijk etentje bij de Franse bistro. Misschien ontmoet je daar wel die ene speciale Sim.

WatermanWaterman
Je bent altijd heel stijlvol en de ster van het sociale leven. Maar pas op voor de gestaag groeiende jaloezie van een goede vriend. Hij heeft een oogje heeft laten vallen op één van je vele bewonderaars.

VissenVissen
Je staat altijd klaar voor je vrienden, maar deze maand mag je best eens aan jezelf denken. Laat die vriend met het chronische liefdesverdriet maar eens bij iemand anders uithuilen en zoek zelf de stad op voor een wild nachtje stappen.

RamRam
Je mag dan wel het gevoel hebben dat je alles in de hand hebt, maar waar gaat het eigenlijk naartoe met je liefdesleven? Laat de vonk weer eens ontbranden met een romantisch ritje in de wagen van je liefje.

Nieuwsarchief

Discord