Google+

Augustus Horoscoop

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, augustus 4, 2005 - 23:00

Wat hebben de sterren voor jou gepland? Bekijk de augustus Nachtleven horoscoop om erachter te komen.

Ontdek jouw toekomst


Augustus Horoscoop

Het is nu nog volop zomer, maar voor je het weet is het alweer herfst. Ga dus lekker naar buiten en geniet zolang het kan van de zwoele zomeravonden! Als de dagen kort zijn en de avonden koud heb je nog tijd genoeg om op de bank te hangen. Het enige dat fijn is aan het koelere weer is dat je je nieuwe herfstoutfits kunt aantrekken.

StierStier
Je vindt van jezelf dat je een hemels stemgeluid hebt, vooral wanneer je onder de douche staat. Maar nu je vrienden met je naar de karaokebar willen, ben je bang dat je ontzettend door de mand valt. Een mooi duet zou je misschien van de ondergang kunnen redden.

TweelingTweeling
Het is tijd om je garderobe te upgraden. Spring in je truck of mini-busje en rij naar het winkelcentrum voor een nieuwe outfit. Kies voor de formele, vrijetijds- of sportlook. Wat je koopt kan bepalen hoe deze maand voor je uitpakt.

KreeftKreeft
Je bent de laatste tijd een beetje down. Waarschijnlijk omdat je teveel tijd in je eentje hebt doorgebracht. Wat jij nodig hebt is een avondje op de bowlingbaan en daarna een lekker stukje kip in een restaurant.

LeeuwLeeuw
Effe dimmen, speedy. Ik weet wel dat het verleidelijk is om lichamelijk te worden tijdens een date, maar geduld is een schone zaak. Als je te snel wilt zoenen of schuifelen, zou je wel eens een drankje in je gezicht kunnen krijgen.

MaagdMaagd
Je hebt nooit gedacht dat je oppervlakkig was. Maar nu heb je een geweldige Sim ontmoet en nu springt de vonk niet over door zoiets onbelangrijks als grijs haar, of een lijf dat niet helemaal in conditie is: twee dingen waarop je ontzettend afknapt. Je kunt proberen eroverheen te komen of je kunt wachten tot je de ideale man of vrouw tegenkomt. De keuze is aan jou.

WeegschaalWeegschaal
Je gebalanceerde aanpak van het leven werkt meestal prima, maar soms is het beter om alle remmen los te gooien. Deze maand is het zover. Ga uit je dak en meld je morgen ziek op je werk. Het is misschien niet goed voor je carrière, maar het is geweldig voor je genotswens!

SchorpioenSchorpioen
Je nieuwe vriend is zo mysterieus! Waarom spreken jullie nooit overdag met elkaar af? Komt die witte huidskleur door een gebrek aan zonlicht of door onnatuurlijk tandgroei? Pas goed op voor deze Sim. De aardigste Sims blijken soms echte monsters te zijn.

BoogschutterBoogschutter
Je nieuwe vlam heeft hele duidelijke ideeën over de ideale date. Je ziet het vijfsterrendiner helemaal zitten, maar je maakt je een beetje zorgen over je prestatie in de Electrodans Bol. Gooi je haar los en ga uit je dak!

SteenbokSteenbok
Klaar voor een nachtje doorhalen? Met die party-outfit die je net hebt gekocht móet je wel dansen tot het licht wordt! Ga naar de nachtclub voor een geweldige avond. Als je lef hebt, kun je zelfs proberen om het DJ-hok onveilig te maken. Ga echter niet teveel uit je dak op je eerste nacht stappen, want de maand is nog lang.

WatermanWaterman
Je Kreeft-vriend belt je op voor een avondje bowlen, en jij hebt er ontzettend veel zin in. Maar als je struikelt en plat op je gezicht over de baan schuift terwijl je vrienden toekijken, zou je willen dat je eerst even in je eentje had geoefend.

VissenVissen
Doe het deze maand rustig aan. Geen wilde feesten, geen lange nachten op de dansvloer. Ga gewoon voor een rustig avondje met vrienden en leg eens een kaartje. Onverwachte dingen kunnen ook gebeuren als je er niet naar op zoek bent.

RamRam
Je auto is je ontsnappingsmiddel, je schuilplaats en je sleutel naar de vrijheid. Een auto doet het ook altijd goed op dates. Haal je liefje op, zet een lekker muziekje op en rij met die speciale Sim naar je favoriete romantische plekje. Wie weet wat er dan allemaal gebeurt...

Nieuwsarchief

Discord