Google+

Maxis kondigt The Sims 2 Holiday Edition aan

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, oktober 11, 2005 - 23:10

The Sims 2 Holiday Edition bevat het oorspronkelijke spel plus 40 nieuwe items in het thema van de feestdagen. Voor fans die De Sims 2 al hebben, is er het Holiday Party Pack, waarin alleen de bonus content zit en niet het volledige spel. De community zal ook 12 gratis holiday items kunnen downloaden van thesims2.com gedurende de Holiday Giveaway!

In Nederland komt De Sims 2 Kerstpakket uit, een bonus cd, die in de winkel alleen in combinatie met De Sims 2 gekocht kan worden. Heb je het spel al en wil je toch graag de bonus spulletjes, dan kun je het kerstpakket digitaal kopen, zonder De Sims 2.

EA kondigt De Sims™ 2 Kerstpakket voor PC aan

Breng je virtuele huis in de kerststemming met deze feestelijke bonus-cd
voor een van de meest populaire game-franchises ooit!

Schiphol-Rijk, 11oktober 2005 - Kom helemaal in de kerststemming met De Sims 2™ Kerstpakket!

Electronic Arts heeft vandaag De Sims™ 2 Kerstpakket aangekondigd; een speciale bonus-cd in kerstsfeer voor het bestverkochte pc-spel ter wereld in 2004: De Sims 2. De cd heeft de PEGI leeftijdsindicatie 12+ en ligt vanaf 18 november overal in Europa in de winkels, dus mooi op tijd om op je verlanglijstje te zetten!

Een leuk cadeau voor in je schoen of onder de boom
De Sims-spellen staan erom bekend dat ze tot de weinige spellen behoren die populair zijn bij iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Daarom is De Sims 2 Kerstpakket het ideale cadeau voor je neefje, je opa, je lievelingstante of je kleine zusje. "Het leuke van De Sims 2 is, dat je zelf bepaalt hoe het spel verloopt", legt hoofdproducent Tim LeTourneau uit. In het spel beheers je het dagelijks leven van Sims die je zelf hebt gemaakt, en dat een heel leven lang. Volgens Tim LeTourneau "vinden spelers het geweldig dat ze alle mooie en minder mooie gebeurtenissen in het leven van hun Sims kunnen meebeleven. Dat varieert van grote dingen, zoals verliefd worden en een huis kopen en inrichten, tot de hele bijzondere dingen als de eerste kerstboom en het organiseren van een kerstdiner. Zelfs hele gewone dingen als het bestellen van een pizza of het repareren van het toilet worden opeens leuk. In De Sims 2 worden de alledaagse dingen een belevenis!”

Dankzij de optie ‘Sim creëren’ kun je je eigen Sim maken, door te kiezen uit een grote verzameling gezichtskenmerken, kapsels en outfits. Kies de Sims waar je een leven lang mee wilt spelen, maak zelf je familie en vrienden of verzin gewoon spontaan een personage... je kunt zelfs proberen beroemdheden te vereeuwigen! Help je Sims bij het vervullen van hun levenswensen en laat ze op jacht gaan naar populariteit, rijkdom, romantiek, familie of kennis, de keuze is aan jou! Meng hun genen, vervul hun verlangens en drijf ze tot het uiterste. Maar je kunt niet alleen je Sims zelf maken en aanpassen. Je hoeft geen afgestudeerde architect te zijn om aan te slag te gaan met de opties om huizen te ontwerpen, te bouwen en in te richten. Iedereen kan een droomhuis en een droombuurt creëren. En met het nieuwe De Sims 2 Kerstpakket kom je helemaal in de kerststemming. Je kunt zelfs je sok aan de schoorsteenmantel hangen voor de kerstman!

The Sims 2 Holiday Edition
The Sims 2 Holiday Party Pack

Nieuwsarchief

Discord