Google+

De Sims 3 Creëer een Patroon-tool komt er in de zomer van 2010 aan!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, mei 14, 2010 - 23:10

Creëer en deel je eigen unieke patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama's van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

Houd deze website in de gaten voor meer nieuws over de Creëer een Patroon-tool die deze zomer verschijnt als download op de website.

De Sims 3 Creëer een Patroon De Sims 3 Creëer een Patroon
De Sims 3 Creëer een Patroon De Sims 3 Creëer een Patroon

Nieuwsarchief

Discord