Google+

SNW bij Gamescom 2010

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zaterdag, augustus 14, 2010 - 01:04
gamescom 2010

EA heeft ons pas geleden uitgenodigd om naar de Gamescom in Keulen te gaan. EA zal daar een aantal nieuwe Sims games laten zien bij een speciale Sims presentatie. En natuurlijk zullen we daar bij zijn! Het is nog niet zeker of er foto's of video's gemaakt mogen worden tijdens de presentatie. We zullen het nog wel zien!

Als je vragen hebt, stuur ze dan naar ons via Twitter, ons contactformulier op MySimsNetwerk of het contact formulier op mijn persoonlijke website. Stuur je vragen op voor donderdag 19 augustus!

Ik weet nog niet precies wie er vanuit de Nederlandse (en Duitse) community naar de Gamescom 2010 gaan. Dus ik zal eerst linkjes verzamelen en die dan later in een aparte post zetten!

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief