Google+

De Sims 3: Na Middernacht - Producer blog over beroemdheden

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
woensdag, september 15, 2010 - 23:10

Als ik naar de supermarkt ga, moet ik altijd even een kijkje nemen in de roddelbladen. Ik ben niet echt geobsedeerd, maar de levens van beroemdheden zijn fascinerend. Of misschien is alleen de manier waarop we naar hen kijken fascinerend.

Daarom was het een ingewikkelde uitdaging om een systeem voor beroemdheden te ontwerpen in De Sims 3 Na Middernacht. Onze community staat bol van getalenteerde, creatieve en hilarische verhalenvertellers, die zich aan de hand van sterren helemaal uit kunnen gaan leven. De spetterende verhalen en geweldige gameplay die rond de beroemdheden heen is gebouwd, zorgen ervoor dat de beroemdheden een van de leukste toevoegingen aan De Sims 3 zijn tot nu toe.

The Sims 3 Late Night

Voor sterren draait alles om status en iedereen moet helemaal onderaan beginnen. Misschien komen je Sims in de discotheken en kroegen in de stad wel wat beroemdheden tegen. In dit soort gelegenheden kom je alleen B-sterren tegen; de allergrootste sterren gaan alleen naar de VIP-lounges van de hipste tenten.

Allereerst moet je indruk maken op een beroemdheid. Je kunt over allerlei zaken opscheppen, zoals de financiële situatie van je Sim, of zijn of haar carrière. Je Sim kan zelfs over bepaalde dingen liegen en bijvoorbeeld doen alsof hij of zij een geweldige gitarist is, zonder een noot te hoeven kunnen spelen. Als alles goed gaat zal de beroemdheid onder de indruk raken van je Sim. Daarna kan jouw Sim tijd doorbrengen met de beroemdheid.

The Sims 3 Late Night

Je kunt ook op andere manieren de sterrenstatus van je Sim verbeteren. Je Sim kan bijvoorbeeld een rondje geven aan de bar, om zo te laten zien dat het hem of haar voor de wind gaat. Er is voldoende ruimte om volop te experimenteren. Spelers die van sociale interactie houden, kunnen zich helemaal uitleven!

Het is veel leuker om beroemd te zijn, dan om beroemd te worden.
Beroemdheden krijgen overal in de stad korting. Wat is het fijn om een hippe tent binnen te lopen en gratis drankjes aangeboden te krijgen!

The Sims 3 Late Night

Nieuwsarchief

Discord