Google+

Een band vormen met je Sims

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, september 30, 2010 - 23:00

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd om een rockster te zijn en deel uit te maken van een succesvolle band. Daarom komen zelfs de meest a-muzikale mensen bij elkaar om in de garage zoveel mogelijk herrie te maken, tot groot ongenoegen van ouders en buren. Wat geeft het dat de weg naar de top bezaaid ligt met slecht betaalde optredens in louche tenten! Wij van het De Sims 3-team vinden het geweldig dat onze Sims nu hun muzikale dromen waar kunnen maken!

De Sims 3 Na Middernacht

De bandcarrière van De Sims 3 Na Middernacht is flexibel en biedt talloze mogelijkheden. Koop een van de vier beschikbare muziekinstrumenten om je Sim lekkere jazz of stevige rock te laten spelen in een band. Je kunt kiezen uit een dubbele bas, een keyboard of piano en een drumstel. Eerst moet je Sim een instrument leren spelen, want als bandlid moet je bijvoorbeeld wel maat kunnen houden. Zo gauw je Sim zijn of haar talent ontwikkeld heeft, is het tijd om bandleden te rekruteren.

De band zal in het begin geboekt worden voor optredens die drie uur duren in lokale kroegen. Zorg dat je Sim ruim op tijd aanwezig is voor een optreden. De andere bandleden zullen je Sim op de plaats van het optreden ontmoeten. Zelfs als de band van je Sim betaald krijgt om op te treden, is het slim om te blijven oefenen. Je Sim kan overal en altijd oefenen met de band. Je hoeft de bandleden alleen maar even te bellen en ze zullen de boel de boel laten om samen te kunnen oefenen. Kies tijdens een sessie uit verschillende stijlen. Ga je jazz spelen, of voel je meer voor een bluessessie? Je Sim kan met maximaal acht Sims jammen. Het maakt daarbij niet uit of ze bij je Sim in de band zitten.

Vorm een band met de huisgenoten, vrienden of buren van je Sim. Sims kunnen als band nieuwe composities leren, die te koop zijn in de boekhandel. De band van je Sim moet uit minstens vier Sims bestaan, anders zal niemand de band willen boeken voor een optreden. Als je Sim alleen maar een beetje voor de lol muziek wil maken, maakt het niet uit of de band uit twee, drie of vier leden bestaat. Een van de leukste dingen aan het hebben van een band, is het bedenken van een geschikte naam, zoals "De Stinkende Lama's" of "De Polynomengeneratoren". Je kunt zo vaak als je wilt een nieuwe naam bedenken voor je band, maar je kunt ook een van de namen uitkiezen die wij van tevoren bedacht hebben. Je Sim heeft als bandleider de macht om een bandlid op ieder gewenst moment uit de band te zetten. Houd er wel rekening mee dat dit soort acties gevolgen kunnen hebben op vriendschappen!

De Sims 3 Na Middernacht

Je Sim moet heel toegewijd zijn aan de band. Misschien wil je niet dat je Sim zijn of haar baan als filmster opzegt en speel je alleen buiten werktijd met de band. Maar als je echt als professionele muzikant aan de slag wilt, dan kan je Sim zich als zelfstandige registreren bij het gemeentehuis. Zo kun je toekijken hoe je Sim het van "zolderact" tot "legendarische muzikant" schopt. Het succes van de band valt te meten aan de Simdollars die de band verdient aan fooien en optredens.

In Bridgeport zijn een hele hoop locaties waar je met gemak wat Simdollars kunt verdienen. Bij verschillende openbare gelegenheden zul je podia aantreffen. Waylons Geraamte is een van onze favoriete tenten in Bridgeport. Het is een van de eerste horecagelegenheden die we voor de game maakten. Het is een echte stamkroeg voor buurtbewoners: een beetje louche, maar toch gezellig met neonverlichting en dartborden. Je kunt in allerlei verschillende clubs en tenten spelen. Je Sim kan zelfs een instrument in de inventaris stoppen en op het metrostation voor fooien spelen.

De Sims 3 Na Middernacht

Door uit te groeien tot topmuzikant of door carrière te maken met de band, kun je uiteindelijk beroemd worden. Er zijn veel verschillende manieren om beroemd te worden en muziek maken is daar één van. De sterrenstatus brengt vele voordelen met zich mee en daar komt nog eens bij dat je een gratis vleugel of spetterende elektrische gitaar met versterker kunt krijgen. Met deze instrumenten ziet je band er pas echt professioneel uit.

Wat de muzieksmaak van je Sims ook is, met de nieuwe kleding en accessoires kun je iedere gewenste look aannemen. Zo kun je leren polsbandjes dragen, strakke hippe jasjes dragen of een bril met dik montuur op je neus zetten! Vergeet ook het tatoeagesysteem niet. Echte rocksterren hebben zoals je weet de nodige tatoeages.

Zie je wel? Het is helemaal niet moeilijk om het tot rockster te schoppen. Als je een Sim bent, tenminste. Rock er maar op los!

Nieuwsarchief

Discord