Google+

EA Game Cards are Now Available in New Locations!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
woensdag, november 3, 2010 - 22:00

Attention Simmers! This month, EA Game Cards are coming to the following retailers:

GameStop: 11/1
Safeway: 11/15
7-Eleven: 11/16

Use the EA Game card to get SimPoints so that you can shop at The Sims 3 Store. The Sims 3 Store offers hundreds of exclusive items and room sets that you won't find anywhere else. From hairstyles and outfits to furniture and architectural items, customize your Sims' worlds in all-new ways. Get your EA Game Card Now!”

Find the nearest EA Game Card Location Now!

Nieuwsarchief

Discord