Google+

Er zijn nu nieuwe exclusieve sets verkrijgbaar via De Sims 3 Store!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, november 4, 2010 - 22:00

Pas het spel volledig aan op nieuwe manieren met deze gloednieuwe sets!

Je hoeft niet op reis te gaan voor deze prachtige souvenirs uit verre landen. Met de 'Marokkaanse Mystiek', 'Zinderende Zang' en 'Koninkrijk uit het Westen' decoratie- en modesets kun je je huis omtoveren tot een oase!

De 'Dieren in Overvloed' gaan lekker naar buiten! Baan je een weg door het oerwoud vol schattige knaagdieren met de gloednieuwe 'Dieren in Overvloed Speeltuin'-set!

Omring jezelf met prachtige dingen, omdat je zo geweldig bent. Laat je luxe levensstijl aan anderen zien met de flitsende mode en meubels die in de 'Glitter en Glamour' + 'Diva en Divo'-set te vinden zijn.

GRATIS cadeauset voor de feestdagen Bekijk de 'Meer Cadeautjes voor de Feestdagen'-set voor allerlei cadeaus voor de feestdagen, die ons eraan herinneren dat het een mooi moment is om gezellig samen te zijn met vrienden en familie!

Begin nu met winkelen!

De Sims 3 De Sims 3
De Sims 3 De Sims 3
De Sims 3 De Sims 3
De Sims 3

Nieuwsarchief

Discord