Google+

Update voor de game De Sims 3 Supersnelle Accessoires versie 5.3, alleen voor Mac

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, november 16, 2010 - 22:00

Een probleem opgelost met de Spaanse, Nederlandse, Noorse, Poolse, Portugese, Zweedse, Russische en Finse taal, waarmee gebruikers die De Sims 3 Supersnelle Accessoires geïnstalleerd hadden, de game niet konden opstarten. Om de patch uit te kunnen voeren, moet de gebruiker de game opstarten door de snelkoppeling van De Sims 3 Supersnelle Accessoires te gebruiken.

Nieuwsarchief

Discord