Google+

Tel samen met De Sims 3 Store af naar 2011!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, december 23, 2010 - 22:10

De Sims 3 Store is al helemaal in de feeststemming en gaat aftellen naar 2011! Vanaf 23 december hebben we iedere dag een extra speciale dagelijkse aanbieding. En wie weet, misschien doen we wel iets heel geks op 1 Januari?!

Dus zorg dat je jouw SimPoints bij de hand hebt en kom regelmatig terug zodat je niets mist als wij straks aftellen naar 2011!

Haal je SimPoints nu in huis!

Nieuwsarchief

Discord