Google+

Happy Holidays 2010 wallpapers - Kerstelfje

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, december 24, 2010 - 16:25

Ik was dit jaar niet echt van plan iets te uploaden voor kerst, maar Hiki van Sims 3 Nieuws vroeg me of ik iets had voor kerst dit jaar. Dus ik heb wat oud, nooit afgemaakt werk bewerkt. Kostte wat tijd om al die resoluties te maken, maar het is het waard! Er komt meer aan!

Detail preview Sims 2 Happy Holidays 2010 wallpapers (Desktop)
Sims 2 Happy Holidays 2010 wallpapers (iPad) Sims 2 Happy Holidays 2010 wallpapers (iPhone) Sims 2 Happy Holidays 2010 wallpapers (PSP)

Nieuwsarchief

Discord