Google+

Geen Foto's + Geen Tweets op het Beestenbende evenement?

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, september 13, 2011 - 01:55

Hoewel we ons realiseren dat het bijzonder is dat we zijn uitgenodigd op het Sims 3 Beestenbende producerevenement in Nederland wat later vandaag zal beginnen, heb ik gisteren op Twitter berichten gehoord via andere fansites dat we geen foto's mogen maken. En live Tweeten is ook uit den boze. Ik ben hier niet blij mee, maar ik weet aan de andere kant ook niet goed wat ik hiermee moet doen of wat ik ervan moet denken. EA heeft ons namelijk helemaal niet ingelicht hierover. Dus totdat ik duidelijk van EA hoor hoe het precies zit, zal ik gewoon mijn Tweet widget weer op de frontpage zetten (verschijnt later vandaag!) en we zullen gewoon Tweeten tenzij men duidelijk aangeeft dat dit niet mag.

Maar laten we wel eerlijk zijn, het is niet echt logisch. Zo'n beetje alle informatie is intussen al naar buiten gekomen. En het lijkt erop alsof ons land weer de uitzondering is? Nou ja, we zullen een heleboel moeten gaan spelen om onze lezers weer iets nieuws te brengen, toch?

Volg ons live op het Sims 3 Beestenbende Producer Event!

Nieuwsarchief

Discord