Google+

Bedankt, Anita (community manager)

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, juli 5, 2012 - 16:32

Ik was een tijdje terug al van plan hierover een berichtje te posten, maar ik was zo druk met de reviews dat ik het telkens vergat te schrijven. Sorry!

Onze community manager Anita is pas geleden weggegaan bij EA, en daar schrok ik wel een beetje van. Ze is al vele jaren de community manager van Nederland (of eigenlijk van de BeNeLux) en dan is het wel zo netjes om haar succes te wensen met wat ze hierna gaat doen. Enorm bedankt Anita voor al je harde werk. En laat je nog eens zien, oké? We hopen je binnenkort op de Gamescom tegen te komen! :D

Voor het geval jullie je nu afvragen wie het van haar gaat overnemen als community manager, dat is Jordy. Velen van jullie zullen Jordy kennen van Simparool en Sunset Valley Times. Hij heeft al twee keer stage gelopen bij EA Benelux en heeft daar genoeg ervaring opgedaan om de rol van community manager op zich te nemen. We kijken er naar uit meer van hem te horen! Happy

Nieuwsarchief

Discord