Google+

Let's Play The Sims: Abracadabra met De Sims Studio

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, maart 4, 2014 - 01:08

Afgelopen donderdag speelde het Sims team The Sims: Abracadabra op Twitch. Ik ben de laatste tijd ziek dus ik ben niet echt in staat geweest het nieuws bij te houden. Ik heb de Let's Play overigens wel gekeken, en er een hoop screenshots van gemaakt die ik ook op Facebook heb gezet. Ik vind dit erg leuk! Ik hoop dat er nog meer Let's Plays zoals deze komen. Nostalgie! :D

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief