Google+

Simpedia: The Sims Social

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Media

Speel The Sims nu met je vrienden!

The Sims Social brengt de vrijheid, pret en creativiteit van De Sims naar Facebook!

Creëer aangepaste Sims met hun eigen unieke personages, ambities en vrienden. De vrienden en vijanden van je Sims zijn jouw eigen vrienden. Hoe verder je de relaties ontwikkelt, des te verder kom je in de game! Bouw het perfecte huis voor je Sim en laat al zijn of haar wensen uitkomen om hun dromen waar te maken. Bepaal alle aspecten van het sociale leven van je Sim, maak vrienden of zoek ruzie, bemin of verraad, gedraag je aardig of gemeen en ga voor een kus of O jaa!

Speel op geheel nieuwe wijze samen met je vrienden, helemaal gratis!

Kenmerken

  • Het is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest om met het leven te spelen! Geniet van toegankelijke gameplay en uitgebreide aanpassingen gecombineerd met sociale onderdelen en speel gratis samen met al je vrienden.
  • Je Sim aanpassen. Bepaal het karakter van je Sim en kies uit een groot aantal uiterlijke kenmerken en kleding in verschillende stijlen.
  • Bouw het perfecte huis. Een hutje op de hei, een luxe loft of een vrijgezellenwoning - bouw een huis voor je Sim en ontdek de eindeloze interacties die je Sims met allerlei voorwerpen uit kunnen voeren!
  • Bouw de sociale kring van je Sims uit. Sims hebben een sociaal leventje nodig om gelukkig te zijn. Wees de perfecte vriend en help je buren uit de brand, of laat je duistere zijde de vrije loop en zoek ruzie om iemands aartsvijand te worden! Als je op zoek bent naar de liefde, kun je je Sims relaties op laten bouwen met Sims van je vrienden en zo die eerste kus beleven, je hart laten breken of het fijn weer goed maken.
  • Maak hun dromen waar. Wil je Sim een aanbeden ster, een ondernemer met bergen geld of een held worden die altijd klaar staat om vrienden te helpen? Voer leuke opdrachten uit om de dromen van je Sim waar te maken. Of doe lekker waar je zin in hebt en kijk wat er allemaal mogelijk is!
  • Het leven gaat door. Of je jou online bent of niet, het leven in Littlehaven gaat gewoon door. Kijk regelmatig waar je Sim mee bezig is geweest, wie er langs is gekomen en hoe het met alles staat, van je relaties tot je elektronica!

Speel nu op Facebook!

Releasedatum: 
9 aug 2011

Advertentie