Google+

Vaarwel The Sims Social en SimCity Social!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, juni 14, 2013 - 01:03

Nou dat was het dan. Over een paar uur gaat EA The Sims Social en SimCity Social offline halen. Ga jij deze spellen missen? Ik moet toegeven dat ik het al een tijdje niet meer heb gespeeld. Vooral door tijdgebrek. Maar ook omdat ik quests alleen kon voltooien door vreemden toe te voegen of als ik er echt geld aan uitgaf. Ik geef toe dat ik wel lol heb gehad met beide games. En ik zal het zeker wel missen. Maar we bekijken het positief, nu hebben we weer meer tijd voor andere dingen!

Nieuwsarchief

Discord