Google+

Een GRATIS penthouse nu verkrijgbaar in The Sims Social!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, juli 5, 2012 - 15:28

Speel je The Sims Social? Nou dan moet je vandaag zeker even gaan kijken, en claim dan gelijk gratis een penthouse. Weer veel quests om te doen, als je daar tenminste van houdt. :D

FREE Penthouse in The Sims Social

Facebook-reactieblok

Site Reacties

Marii
afbeelding van Marii

Hahaha ik zag al dat je 1tje had idd :D

rosana
afbeelding van rosana

Ja, gaaf joh. :P

Marii
afbeelding van Marii

Hahaha ik vind niet zo'n leuk spelletje haha vermaak me meer met Sim city social! :D

Advertentie

Nieuwsarchief