Google+

The Sims Social en SimCity Social gaan sluiten!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zaterdag, mei 4, 2013 - 01:39

Playfish heeft pas geleden aangekondigd dat ze The Sims Social en SimCity Social gaan sluiten. Je kunt er in de F.A.Q. meer over lezen.

Ik ben er niet blij mee om eerlijk te zijn, en ik ken ook veel mensen die het erg vinden. Sommige mensen hebben zelfs echt geld in de game gestopt en ze zijn op z'n zachtst gezegd nogal gefrustreerd over de sluiting. EA probeert de spelers nu richting PopCap te pushen om uit een kleine selectie een gratis game te kiezen, een daarvan is Bejeweled.

Nieuwsarchief

Discord