Google+

Bekijk de Supernatural chat!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, juni 19, 2012 - 18:44

Het leek mij wel fijn om de chat hier te hebben!!

De chat begint over ongeveer 15 minuten als ik het goed heb.
De chat is inmiddel afgelopen maar je kunt hem hier nog wel terugkijken.

Facebook-reactieblok

Site Reacties

Marii
afbeelding van Marii

Hebben ze leuk gedaan! en die Argus zo cute!!!!
Ben nu nog meer benieuwd naar elfjes!

Rosana
afbeelding van Rosana

Ja was een leuke chat. Heb ook weer wat getweet haha, werd ook eens tijd. :P
Gelijk gezien dat een aantal SimGuru's mij volgen haha.

Marii
afbeelding van Marii

Ja, dat zag ik ook inderdaad dat ze jou volgen! :P
ben benieuwd naar de blogs enzo van ze!

Rosana
afbeelding van Rosana

Weird he xD trouwens ook op m'n persoonlijke account.

Marii
afbeelding van Marii

Serieus??? haha wat grappig!! ik had eer gister een tweet van Simgurubrittany over het feit dat ze Argus daar ook zo leuk vinden :P vond ik ook echt heel grappig, maar hoe ze dan bij mijn twitter komt :P

Advertentie

Nieuwsarchief