Google+

De Sims 3 Bovennatuurlijk hands-on event!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, juli 5, 2012 - 15:47

EA heeft SNW (evenals andere fansites) pas geleden uitgenodigd om het Sims 3 Bovennatuurlijk hands-on evenement bij EA Nederland bij te wonen. We gaan daar dinsdag 10 juli heen met twee van onze teamleden: Rosana en Patricia. We zullen enkele vragen met ons meenemen als jullie die hebben. Laat dan wel een reactie achter onder dit bericht als je jouw vragen beantwoord wilt krijgen! En natuurlijk zullen we na afloop een artikel schrijven over het evenement. Happy

Nieuwsarchief

Discord