Google+

EA kondigt het nieuwe De Sims 3 Bovennatuurlijk Uitbreidingspakket aan!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
woensdag, juni 13, 2012 - 22:00

EA kondigt het nieuwe De Sims 3 Bovennatuurlijk Uitbreidingspakket aan! Verken de mysterieuze stad Moonlight Falls. Hier gebeuren er vreemde dingen wanneer de maan hoog aan de hemel staat. Creëer bovennatuurlijke wezens, van wilde weerwolven tot hatelijke heksen en van fantastische feeën tot verontrustende vampiers. Je kunt talloze elixers mengen, waarmee je Sims om kunt toveren tot zombies of gouden wezens. Deel je toverdranken met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen. Bekijk hier het griezelige nieuwe filmpje en reserveer nu om de speciale uitgave te ontvangen met exclusief materiaal uit Plants vs. Zombies!


Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief