Google+

Omarm het Bovennatuurlijke

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
woensdag, juni 13, 2012 - 22:30
De Sims 3 Bovennatuurlijk chat

Bekijk het exclusieve voorproefje van De Sims 3 Bovennatuurlijk! Op dinsdag 19 juni om 10:00 PST zal assistent-producent Megan Myers in een live uitzending een tipje van de sluier lichten van dit griezelige nieuwe pakket. Maak kennis met de nieuwste bovennatuurlijke Sim, de weerwolf! Bekijk de angstaanjagende nieuwe stad Moonlight Falls en werp alvast een blik op de geheimzinnige en betoverende gameplay van dit pakket. Megan zal tevens live je vragen beantwoorden op EA.com en Twitter. Dit is het eerste deel van een serie live uitzendingen met een producent, dus neem regelmatig een kijkje om alle geheimzinnigheid rondom De Sims 3 Bovennatuurlijk te ontrafelen!

* De chat zal in het Engels zijn

Facebook-reactieblok

Site Reacties

Marii
afbeelding van Marii

ik ga zeker kijken! :D

Rosana
afbeelding van Rosana

Ik ben het ook van plan. Ik stuur Seth dan wel ff naar boven haha.

Marii
afbeelding van Marii

haha gezellig!! :D ik ben er al klaar voor!

Rosana
afbeelding van Rosana

Haha ik ook, heb een embedded chat op de frontpage gezet :woot:

Marii
afbeelding van Marii

jaaa :D heel blij daar mee! heb stiekem ffiess gedeeld Wink

Rosana
afbeelding van Rosana

Awesome :D

Marii
afbeelding van Marii

:P :D

Advertentie

Nieuwsarchief